Beauty Planet Salon Design – Case Study Burlington

Case Study Burlington – SALON DESIGN

The Client: Burlingtons, London W1

The Brief: To transform the waiting area in Burlingtons West-End Salon and create a zone that would tell the whole story of the Burlingtons and New ID studios business. The area would provide a space where clients would wait before having their hair, make-up or photgraphs taken. The brief also included revamping the window space which was previously not used to help retail salon products, and to create an eye-catching display that would promote the retail products available in salon.

salon innovation

bespoke salon design

The Result: Olymp and its sister company Beauty Planet Salon Designs redesigned the entrance area to the salon, to create a stunning waiting zone which not only looked great, but provided a place where clients could browse and engage in the retail on offer. The displays kept in line with the Burlingtons brand of crisp ehite display units and shelving, and black leather sofas.

salon design

salon innovation - burlington

 

Bespoke Salon Refurbishment services by Beauty Planet. Call us today for expert advice on salon design.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s